Jeg accepterer × For at give dig den bedste oplevelse på Moded.dk benytter vi cookies. Du accepterer vores brug af cookies ved at klikke rundt på sitet.

Lola Ramona udsalg

(3 varer)
 • Alle varer (3)
 • Lola Ramona

 • Damesko

  Sorter
  Pris
  DKK -
  Udsalg
  Vis kun udsalg
  Online butik
  Anvend

  Når dagene ikke skal være ens, og du er klar på fest og farver, så star Lola Ramona klar med farverige sko og tasker til dig og din garderobe. Skodesignerne Christina Hanquist og Gitte Sandquist står bag dette festlige mærke, som bidrager med humor til din hverdag på en elegant og unik måde, som tiltaler mange forskellige kvinder. Mærket er grundlagt i København og har tilbudt kvinder, deres helt egen stil siden 2006, hvor den første Lola Ramona butik så dagens lys. Hvis du gerne vil skille dig lidt ud, finder du nemt feminine sko, sandaler ...Læs mere

  Se også
 • Lola Ramona Ava Støvler Lange Støvler
  Lola Ramona Ava Støvler Lange Støvler
  1799.00 DKK
  hos stylepit.dk
  ·Se detaljer
 • -50%
  Lola Ramona Elise Pumps tilbud
  Lola Ramona Elise Pumps tilbud
  549.00 DKK1099.00 DKK
  hos miinto.dk
  ·Se detaljer
 • Lola Ramona Elise Pumps Pumps
  Lola Ramona Elise Pumps Pumps
  1099.00 DKK
  hos stylepit.dk
  ·Se detaljer
 • Se mere... og stiletter fra dette mærke, der ikke ligner skoene, som ”alle de andre har”. Sammensæt dem med dine favoritbukser eller kjole, og du vil få en meget personlig og unik stil, som kan glæde dig selv og andre i din hverdag. De livsbekræftende sko, kan både bruges til hverdag og fest. Find gode tilbud på Lola Ramona sko og tasker online her på siden. Vælg eventuelt en signatursko fra mærket med striber eller prikker, som ofte går igen i de forskellige Lola Ramona kollektioner. Vi samler et stort udvalg til dig, så du kan finde lige netop det produkt, der tiltaler dig allermest.