Jeg accepterer × For at give dig den bedste oplevelse på Moded.dk benytter vi cookies. Du accepterer vores brug af cookies ved at klikke rundt på sitet.

Om Moded

Find de gode tilbud nemt

Start din online shopping på Moded. Vi samler et stort udvalg af tøj og mode fra webshops, som forhandler items fra mærker du kender - såvel som mærker, du endnu har at udforske. Gå på safari i vores store udvalg med mere end 380.000 produkter, og find de bedste priser ved at sammenligne butikkernes udvalg. Brug siden, når du leder efter et konkret item som for eksempel en kjole, rygsæk eller støvle. Eller blot til inspiration. Et vælg af spændende styles møder dig på siden, og du vil med garanti kunne finde noget, du synes om. Hvad end du skal til fest, på arbejde, til sport eller se godt ud i din hverdag.

Nemmere shopping

Vi ved, at du har mange gøremål i din hverdag. Moded hjælper dig med at gøre det endnu nemmere og hurtigere at shoppe online – uden at det forringer kvaliteten af dit køb.

Det er gratis at bruge vores service, hvor du finder produkter fra mere end 8 danske og internationale webshops. Udvalgene er samlet til dig ét sted, så du nemt kan sammenligne items og priser. Ligesom vi fremhæver gode tilbud og aktuelle udsalg til dig, så du kan spare penge. Hurtigt og nemt.
Holdet bag

Moded ejes af iværksættervirksomheden WebCollections ApS og drives i samarbejde med et team af dygtige freelancere, bliver der arbejdet målrettet for at give dig en god start på din online shopping. Moded.dk har eksisteret siden 2016. Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at henvende dig.

Du kan kontakte os her.

Her er vi

WebCollections ApS, CVR: 37642169
Oldenburg Allé 7, st. DK - 2630 Taastrup
Se kort
Kontakt
Hjælp, feedback, ris og ros
Mail: kontakt@moded.dk
Udfyld formular
Ledelsen

Mail: kontakt@moded.dk

Se pressemateriale

Hvem er med

8+ webshops er med i konceptet og leverer dagligt produkter tilModed.

Partnerskaber

E-mærket

E-mærket og Moded.dk har et samarbejde som skal sikrer din købeoplevelse. Du kan tjekke om den enkelte webshop er e-mærket ved at klikke på ”se detaljer” på et produkt, og herefter kigge efter det lille e-mærke-ikon i højre hjørne af boksen, der fortæller produktets pris. Fremgår e-mærket indgår webshoppen i e-mærkeordningen.

Læs mere om e-mærket på emaerket.dk