Jeg accepterer × For at give dig den bedste oplevelse på Moded.dk benytter vi cookies. Du accepterer vores brug af cookies ved at klikke rundt på sitet.

Pajar udsalg

(2 varer)
 • Alle varer (2)
 • Pajar

 • Dametøj

  Sorter
  Pris
  DKK -
  Online butik
  Anvend

  Pajar er et familieejet canadisk mærke som er grundlagt i 1963 af Paul Golbert. Hos Pajar finder du vinterjakker, sko og støvler som vil holde dig varm i det koldeste vejr. Helt ned til minus 41 grader, kan det meste gear fra mærket holde til, så du kan roligt tage Pajar med på skiferien eller kælkebakken med børnene. Mærket laver i øvrigt sko og tøj til både mænd, kvinder og børn, så der er et udvalg til hele familien fra den populære leverandør af vintertøj, der kan holde i mange sæsoner og år. Udvalget er stort fra dette mærke, og ...Læs mere

  Se også
 • Pajar Pa Cece Foret Jakke Lilla
  Pajar Pa Cece Foret Jakke Lilla
  3300.00 DKK
  hos boozt.com
  ·Se detaljer
 • Pajar Pa Taylor Faux Fur Sommerjakke Tynd Jakke Blå
  Pajar Pa Taylor Faux Fur Sommerjakke Tynd Jakke Blå
  3700.00 DKK
  hos boozt.com
  ·Se detaljer
 • Se mere... vi samler aktuelle kollektioner til dig her på siden, så du kan finde den jakke eller støvle, du synes allerbedst om. Find ekstra gode besparelser på mærket ved at se vores fremhævede tilbud igennem eller hold øje med aktuelle Pajar udsalg, som vi også præsenterer dig for. Du har altid mulighed for at finde gode online tilbud på Pajar fra forskellige webshops her på Moded. Rigtig god fornøjelse med din online shopping. Vi håber du bliver tilfreds og glad for dit køb.